Saturday, July 28, 2012

Digital Measuring Bowl

Terasa benda ni sangatlah cool. Kalau ada oven nak je beli. Senang nak timbang-timbang kalau nak buat kek.






Kepada yang rajin membaking tu, kalau nak beli bleh cekidout kat Groupon. Harga tak sampai 70 pon include postage.
posted from Bloggeroid

15 comments:

  1. As salam Syarni,

    Menarik2! Tpkan marya ni xberapa pandai buat kek semua bagai...hehehe... Tp kalau ada menda2 mcm ni boleh jd semangatkan nak buat... :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. same la.sy pon bab membaking n buat kuih2 ni mmg fail.asyik tak menjadi je.

      Delete
  2. Interesting :) belilah oven...
    Saya mula smgt. Dah beli baru sekali je membaking ;) mood tak sampai lg ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah beli oven pon blom tentu nak buat.kureng la bab2 membakar ni.takot mood tak sampai jugak :)

      Delete
  3. comellah....tapi cr tak pandai buat kek hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. cr kan dah beli oven baru.boleh la membakar pas ni.

      Delete
  4. bulan ramadhan ni teruja pulak nk baking kek..oven dh ade cuma tersadai je blom diguna

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ada tu ape lg yumida.bleh amek tempahan kuih raya lg.hehe...

      Delete
  5. wei macam syok ja penimbang tu..kemarin aku beli measuring cup yang macam cawan2 kecik tu..tak dan aku rasmi, anak2 aku bagi patah siap pemegang tuu..huwaaaaaaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa...org raami potong riben, anak hg rasmu potong pemegang.huhu...beli bowl ni la senang.

      Delete
  6. siapa yg minat..eloklah membelinya..

    ReplyDelete
  7. wah menarik..ciktom mmg suka buat kek..

    ps: ciktom ada komen entry GA ciktom di blog ummi.. tgk ye..

    ReplyDelete
  8. saya nak order kek coklat 1 la untuk akak kalau camtu. hehe

    saya dah email alamat tapi dah terlambat. hehe. nanti akak emaikan alamat ye. nak bagi kad raya =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak order kek utk akak ke?akak terima je :D

      Delete
  9. best!! tak perlu nak sukat betul2 lagi..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...