Tuesday, July 17, 2012

GA Ke-2 By Cik Tom

Tetiba rasa nak memeriahkan GA Cik Tom ni. Walaupon aku ni jarang bertuah, mana la tau kali ni ada rezeki kan. Try jer la.


Jumpa blog Cik Tom ni masa BW dan Google. Sebab banyak tips dan tutorial kat blog dia.

Pada aku artikel yang terbaik adalah artikel INI. Sebabnya view dia dah hampir 2000 view. So, itulah yang terbaik kot? Huhu...


Sesape nak join klik banner yang sedang manari-nari tu yer!
Tarikh tutup 31 Ogos 2012

Hadiah-hadiah ditaja oleh JebengOtai, Papa Mifz, Amna, Kak MahhDania Eryati

Semoga ada rezeki Naufal :)

5 comments:

  1. salam perkenalan =)) hehe saya dtg dr contest yg same..gudluck ummi syarni ~,~

    ReplyDelete
  2. tq join GA cik tom ummi syarni....

    sila update link penaja terkini yg dah finalise di akhir entry ye.. dah update inform kat; http://www.ciktom.com/senarai-peserta-giveaways-kedua-dari-blog-cik-tom/

    tq =)

    ReplyDelete
  3. good luck ye..
    waah tahniah. hebatlah dpt cecah 2000 pageview!

    Giveaway Kedua dari Blog ciktom[dot]com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...