Tuesday, July 3, 2012

Jamu Mata Sebelum Berbuka

Time-time pose ni salah satu aktiviti wajib adalah mejamu mata dengan menu sedap-sedap. Konon nak amek mood rajin untuk masak. Haha...

Menu untuk hari ni di taja oleh Kak Hanieliza:

 my all-time-favourite!

 ni kalau kawan dengan ikan masin, perghhh, mau habis nasi seperiuk


 petai tu yg buat teringin sangat tu!


 the dessert


jamu mata je lah ye. Nak masak kirim salam la. Hari ni letih gila. 3 kali berulang alik ke tempat parking yang jauhnya 1000 langkah dari ofis.

Baru balik dari aktifkan pas parking pengasuh msg bagitau Naufal asyik nangis. Perut kembung n badan panas. Dah kena balik. Dari bawah dah dengar dia melalak. Akibatnya petang kena bawak datang ofis sebab nampak gaya macam taknak gi rumah pengasuh je. Nangis je kojenye.

So petang ni berbuka tapaw ajela. huhu....

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...