Friday, July 6, 2012

Meal Shakes Untuk Naufal

Semalam pergi beli Meal Shakes Shaklee untuk Naufal. Tak beli lagi TF tu sebab mahei sangat. Meal Shakes ni pon buleh tahan mahei jugak. Nasib baik dapat rege ahli. Thanx to Kak Hu, my offismate merangkap Shaklee Independant Distributor yang bermurah hati bagi guna no ahli dia. Hehe...





So far ok la. Campur sesudu dalam susu. Naufal yang kadang-kadang susah nak minum susu ni dah mau minum. Pengasuh dia pon cakap bila campur Meal Shakes ni laju je dia minum susu. Kalau tak nak habis sebotol bukan main susah.


Lagi satu sebab aku beli ni sebab risau Naufal kurang vitamin. Al maklumla ibu dia ni rajin sangat masak telur goreng ngan kicap je. Ada supplement tambahan, at least boleh cover mana-mana vitamin yang takde dalam telur tu. Kuikuikui...

Dan semoga Naufal kuat sikit melawan segala macam virus, viral, kuman dan bakteria lepas ni. Harap-harap kurang BANYAK sakitnye. Aminnn....

posted from Bloggeroid

15 comments:

  1. salam.Ada gak beli barangan Shaklee ni...bagus gak kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.ramai yg bagi testimoni yg memberangsangkan(cewahh...) pasal produk2 shaklee.

      Delete
  2. Baguslah dia dah nk minum susu. Saya bg iman probiotic je campur dlm susu jika diserang kumbang dlm perut. Setakat ni alhamdulillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. probiotic tu ape?macam pernah dengar dalam iklan susu.tp xsure ape benda.hehe...

      Delete
  3. *kuman : kumbang (auto tu yg keluar mcm tu)

    ReplyDelete
  4. wahhhhh...nak minum susu...sedap la tuu...suka yea naufal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut mood dia jugak la nyue.klo time taknak tu jenuh jugak

      Delete
  5. cmpur bru die nak ek =) sedap rasenye kot tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. rase lain sikit dari biasa la.mesti dia ingat susu baru.huhu...

      Delete
  6. macam sdap ja..org dwasa lh mnum tak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap kot rasa vanila.org dewasa pon boleh minum ayu.tambah2 nak puasa ni.kot tak dan sahur minum tu jer.

      Delete
  7. Replies
    1. ada.yg ni rasanya budak n org dewasa boleh amek.

      Delete
  8. Sama-sama..hehehe.....boleh buat testimoni...:-)?

    ReplyDelete
  9. Sama-sama..hehehe.....boleh buat testimoni...:-)?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...