Tuesday, July 31, 2012

Pemanggang Ajaib

Dah sampai pemanggang yang aku order dari Kak Atie. Pasni bolehla membakar dan me-western platter. Cewahh... Jangan jadi tukun sudah la ye!


Tak sabar nak try. Balik ni boleh try panggang ikan bilis dulu. Hehe...


p/s:ada kawan cakap nasib baik pemanggang ni cap ikan.kalau cap ayam?

20 comments:

  1. uniknya nama..pemanggang ajaib

    ReplyDelete
    Replies
    1. ajaib sbb bleh terbalik n masak atas dapur gas kot

      Delete
  2. kalo cap hayam, panggang hayam jela yea..heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik pemanggang ni walaupon cap ikan boleh panggang ayam jugak.ngeee...

      Delete
  3. best kan? berangan nak beli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. belom cuba.tp rasa mcm best je.sbb tu beli :D

      Delete
  4. Ummi dah beli ya? Teringin juga...belum buat proposal lg pada bos ;)
    Selamat memanggang. Jgn lupa tunjuk hasilnya nanti ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. klo proposed mesti lulus punye rose.kan nak masak untuk bos jugak kan.hihi...
      insyaAllah,dah ada hasilnye nanti adalah review.

      Delete
  5. Replies
    1. insyaAllah kalau dah ada hasilnye :D

      Delete
  6. ajaibnya.. cap ayam?..hihihihi

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. doakan semoga mood rajin membakar akan datang selalu ;)

      Delete
  8. Nak beli jugak pemanggang nie...tunggu dululah hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. cr dah ada oven baru.kena make is of that first lah :D

      Delete
  9. Salam syarni.Alhamdulilah dah sampai..semoga puashati ya.Akak jual....

    Terima kasih sempat promote lg tu :D

    Sapa2 nk order mai la singgah blog k.atie...

    ReplyDelete
  10. ikan pemanggang ajaib (cakap ala2 doraemon) hihi

    kad untuk akak saya dah pos :)

    ReplyDelete
  11. famous betul ikan pemanggang ajaib ni :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...