Tuesday, July 10, 2012

Petua Dapat Anak Putih - Part 2

Mode: taip laju-laju sebab dah nak balik!

Nak buat sambungan entry ni. Ini hanyalah pendapat peribadi aku. Tak tau berkesan atau tak. Tapi apa salahnya mencuba kan? Di senaraikan (macam banyak je) petua-petui yang dinantikan (cecece...):

1. Kawen dengan orang putih (berkulit putih la). Kalau tak, boleh cuba next petua. Hehe...
2. Tengok cerita Cina/Korea/Omputeh jer sepanjang mengandung
3. Banyak makan buah - seriously, ni paling penting!
4. Minum soya secara mild sahaja unless anda sanggup nak menjaga anak yang mempunyai kulit yang terlampau sensitif!
5. Rajin minum susu (aku ni malas bab susu-susu ni.tak lalu)

Ok, rasanya tu saje kot. Si Naufal putih mungkin sebab ikut baka ayahnye. Keturunan orang Kuale la katekan. Bajet ala-ala Raja Nazrin Shah leteww (kembang hidung ayah bace ye!). Pape pon selamat mencuba!

8 comments:

  1. no 3 ,4 ,5 aku buat ..hahaaa..tp aku minum susu perisa coklat leh putih ka hahaa

    ReplyDelete
  2. info yang bagus ni,,betul tu..minum soya time preggy tak elok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesian anak kalau kulit sensitif sgt

      Delete
  3. hehehe nanti kahwin nk amal lah ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cpt2 kawen ayu.bleh cuba n bg testimoni.hehe...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...