Friday, July 13, 2012

Segmen Ayu: Saya Blogger Dari...


Sesape nak join sila klik banner

Saya blogger dari mana eh? Lahir di Melaka, membesar di Kedah dan sekarang bekerja di KL. Huhu... So tak tau nak letak title saya dari mana (cewah...ayat ala-ala lupa daratan)

Sebenarnya baru jer follow dan kenal Ayu ni. Yang pasti dia memang rajin melawat jiran-jiran :D

Nak tag Si Cantik Manis Yg KURUS (jeles aii!)

44 comments:

  1. uihh merantau banyak ni..hihi ayu list dr KL ya..current sikit..hehe..tq dear sudi support ayu ;-)

    ReplyDelete
  2. kena join ni sebab dah de yang tag saya. hehe

    ReplyDelete
  3. Assalam,,,

    salam perkenalan dari Sabah...

    http://noorikmal.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  4. hye blogger KL... saya juga dari KL.. slm kenal.. datang follow sini..singgah la follow blog sy jugak...sudi2kan la...hihi... =)

    http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan..singgah dr segmen yg sama

    http://azumylini.blogspot.com/2012/07/assalamualaikum-dan-salam-1malaysia.html#comment-form

    ReplyDelete
  6. slm knl.. mna button follow eh..tak jumpa.. hehe :)

    ReplyDelete
  7. Senarai terkini peserta ayu dah updates,jom tengok ;-)
    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

    ReplyDelete
  8. salam..dari segmen sama.. follow sini.. jemput ke blog saya pula =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan
    jenguk&follow u
    dr segmen yang sama
    jemput jenguk :)

    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  10. salam kenal..saya dari sandakan sabah..(^_^)

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  11. Tq singgah blog Nisa...
    Salam perkenalan.. :)

    ReplyDelete
  12. Thanks singgah..salam kenal dari johor..^^

    ReplyDelete
  13. hyy...salam perkenalan...Masha blogger dari johor...follow sini :)

    http://mashaaini.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan~~^_^
    kte dri segmen yg sme..
    dri sarawak..:)
    bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  15. singgah sini :D
    http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-perak.html

    ReplyDelete
  16. Hai Ummi! MM datang memberi kunjungan balas dari segmen yang sama.. Btw, thanks for visiting my blog.. Nice to know you! ^^,

    ReplyDelete
  17. salam...dtg dr segmen yg sama....:)dah join

    ReplyDelete
  18. salam perkenalan =)

    http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  19. nyue singgah & follow sini :)

    http://nyueyien.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    salam blogwalking

    ReplyDelete
  20. salam perkenalan! follow balik tau dr segmen yg sama....

    ReplyDelete
  21. baby perak dtg follow sini.. dr segmen sama ;)

    ReplyDelete
  22. blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

    ReplyDelete
  23. sheda pon join jugak :)

    http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

    salam perkenalan !

    ReplyDelete
  24. salam kenal jgk =) boleh je kalau nak buat reunion.. heheh. haz follow sni =)

    ReplyDelete
  25. Terjah sini...!

    Dari segmen yang sama :

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  26. terjah sini...saye org sarawak..salam kenal..:)

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  27. best ker kAt kuala lumpur......????
    saya tak pernah g sana tu..... maklumlah tinggal kat tawau sabah.....huhuhu

    datang dari segmen yang sama...n dah follow

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-tawausabah.html

    ReplyDelete
  28. Salam Ramadhan Al Mubarak..
    Datang Dari Segmen Yg Sama.Blogger Dari SABAH,Salam Kenal Errkk.. Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Jugak K..^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  29. Assalam perkenalan..

    Datang daripada segmen Ayu..saya blogger daripada Putrajaya..selamat berpuasa!

    Blog Grey-Hippo

    ReplyDelete
  30. salam ramadhan,dan salam kenal.

    saya nurul blogger dr melaka=)tapi keje kat putrajaya..dtang dr segmen ayu
    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  31. sudah follow kat cni

    http://greenonepiece.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  32. selamat bersegmen..

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  33. dtg dr segmen yg sama

    http://belogdaku.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html#axzz21bysiLj7

    ReplyDelete
  34. nice blog..anyway slamat berpuasa

    ReplyDelete
  35. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  36. tumpang lalu...
    http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. Datang dari segmen
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
    Salam kenal dan follow
    Jika berminat untuk exchange bloglist boleh singgah ke sini
    Hanif bin Idrus Bloglist
    Tinggalkan komen dan saya akan masukkan ke dalam bloglist saya
    Setiap minggu saya akan merayau di blog anda
    Tapi yang penting kita dah berkenalan...

    ReplyDelete
  38. salam blogger kL...piko pun dari kL..hehe..slmt berpose..

    ReplyDelete
  39. hi saya join..hehe

    http://private-loft.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  40. follow sini dari segmen yg sama

    http://sweetsadmemory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...