Monday, July 30, 2012

Server Is Too Busy


Akibat ramai sangat yang nak masuk last minute.
Macam tak sempat je nak submit ni. Esok dah last day.
Dari minggu lepas dok mengadap SKT nih. Idok juge siap-siap. Asyik kena alter je.
Jumaat lepas siap bertekak dengan bos pasal SKT ni. Habis la markah aku tahun ni. Kompom markah sikit sebab kuat melawan. Haha....


p/s: server ni busy, kita cari server (blog) yang tak busy.hehe...

12 comments:

  1. hahaha kompen dapat bonus sikit kuat melawan...

    ReplyDelete
  2. nasib baik saya tak kene buat SKT segala..hohoho

    ReplyDelete
  3. Mungkin boss sayang sebab dapat pekerja yang dedikasi...heheheheh dan berani.. dan lain dari yang lain sebab kuat melawan...kekeke

    ReplyDelete
  4. hehe..kuat melawan klu untuk bnda yg btul xpa

    ReplyDelete
  5. insyaallah rezeki kalau dah milik kita mmg x kan ke mana...ia tetap milik kita

    ReplyDelete
  6. haha kuat melawan ye.pekerja tegas ni :)

    ReplyDelete
  7. fuh! lega dah setle, hehehe... hope servey okey pas ni.. sabar yea...

    ReplyDelete
  8. kalau bertekak kerana benar tak pe kot..hihi..

    ReplyDelete
  9. hehe suka ayat kita cari blog yg tak bz tu..l

    ReplyDelete
  10. hihi..betul tu.. memang lems kan.. pastu selalu hang je...
    dah jumpa server yg x busy?.. hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...