Saturday, August 11, 2012

On My 27th Birthday

Harini genap umur 27 tahun (dah tuo rupanya :( ). Tinggal lagi 3 tahun nak masuk 3 series. Semoga dipanjangkan umur sehingga beberapa series lagi. Aminnn.,.

Specialnye birthday tahun ni sambut kat Pulau Langkawi. Haa...Mesti ada yang tak caye kan? Orang tengah mood2 nak raya ni, aku bleh pulak dok p berjalan makan angin kan? Ate nak buat macam mana. Dah tersalah booked flight. Kemain confiden booked tanpa tengok calendar. Nasib baik fly seminggu sebelum raya. Kalau minggu raya, tak ke melopong je?

Dah sampai sini, enjoy je la. Sambung sopping raya kat sini pulak.


Big boss tengah pilih nak g jalan ke mana
posted from Bloggeroid

17 comments:

  1. happy belated birthday adikku ummi....semoga diberkati allah swt dan dikurniakan kesihatan yang baik...syok nyaaa p langkawi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak linda.huhu.,lapaq ayaq bejalan time posa.

      Delete
  2. muda lagi tu... happy belated birthday. semoga pjg umur, murah rezeki dan diberkati selalu hidupnya.

    sempat lagi bercuti ya.. rugi pula tiket kalau tak pergi kan? merasalah berpuasa di langkawi ;) shopping raya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq ummi iman.klau org kaki shopping mmg tak maut flight agaknye.hehe...

      Delete
  3. tak pernah p langkawi pun. huk3

    kak, mekasih fridge magnet tu, nanti saya update dalam blog :)

    ReplyDelete
  4. selamat hari jadi semoga sentiasa bahgia dn dimurahkan rezeki selalu..:)

    alahai camner leh terbang ke langkawi lak tu..orang duk penat puasa ni dik..dia best gi jalan-jalan...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak iza.kes tersalah booked tiket ni.tp alhamdulillah.sampai jugak wpon puase :)

      Delete
  5. Assalamualaikum wbth...
    selamat hari lahir.......

    Salam perkenalan dari
    TiranaAduka...
    Selaku blogger baru ...memohon maaf atas kehadiran di blog ini.....tanpa diundang...maaf dari Tirana..

    From TiranaAduka.....: Mengenali TiranaAduka - kesihatan.

    Jemput singgah blog saya.....jika ada kelapangan dari anda.....

    From TiranaAduka.....: Bila diri Tirana Dicintai....tanpa ku sedari


    Wasalam..
    Ikhlas,

    ReplyDelete
  6. wahh baru 27 rupenye..moga sihat2 selalu,ceria,bahagia,murah rezeki, Allah bless u ^_^

    ReplyDelete
  7. Happy belated Besday... Beli coklat banyak-banyak..boleh buat raya nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak ema.raya tak pandang dh coklat.nampak rendang kerupat je kot.hihi...

      Delete
  8. happy birthday..semoga sentiasa berbahgia dn dimurahkan rezeki..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...