Tuesday, September 18, 2012

Gambar Basi-Langkawi,Aug2012

Gambar masa pegi Langkawi bulan pose aritu. Gila lambat update. Dah nak raya haji pon. Haha....

Untuk makluman aku hanya amek gambar masa kat cable car je. Sebab ni tempat first pegi. Tempat lain dah tak larat. Ada tu tak turun pon. Tu la. Sape soh jalan bulan pose. Huhu... Yang pasti hari-hari pegi Idaman Suri ngan Haji Ismail Group. Hari first survey n compare harga. Hari last baru beli. Pengguna bijak la katekan. Kuikuikui...















baby sitter Naufal.nak pegi mana-mana suka aku bawak diorang ni.boleh tengok-tengokkan Naufal.







Untung pegi Langkawi bulan pose. Naik cable car RM10 je. Hotel, kete sewa n barang pon murah dari biasa. Paling jimat bila nak shopping. Bulan pose ni kurang sikit setan nak hasut beli Pyrex ke, Corelle ke, Tefal ke. Haha... Lagipon aku ni bukan jenis gila pinggan mangkuk. Kalau tak mau pokai jugak. Barang mmg murah dari harga hujung minggu or harga time cuti skolah. So kepada pengumpul pinggan mangguk tu klo nak borong Corelle pegila time pose. Balik hari je. Cewahh... Ngajo pulak yer!

0 chocolate bar left:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...