Monday, September 10, 2012

Kurang Ajar Punya Syaitan!

Pukul 10 tadi kemain ngntuk. Sampai tak larat nak angkat mata nengok vendor dok buat keje kat tempat aku.

Dah waktu rehat nak tido tak mau lelap pulak. Sangat kuang ajaqq setan ni! :p

5 comments:

  1. huhuhu betul2 memang cm tuh lerrr dia buat kita huhu

    ReplyDelete
  2. Macam tu le biasanya,time nak start kerja blk adalah syaitan tu dtg bergayut blk.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salah ukhwah buat mummy and naufal...comel la budak tecik ni...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...