Monday, September 10, 2012

Makan-makan Raya

Gambar open house plus majlis tunang sepupu Ayah Naufal kat Selayang hari Sabtu lepas.


Just arrived

Anak sepupu AN.Walau dah 4 taun kawen masih lagi tak tau nama.heh!

Makan

Main

Makan

Tumbang sudah!

Sambung main kat Jusco lepas balik dari ofis ibu :)


Hujung minggu yang sangat letih! Hari Jumaat stay back sampai pukul8 malam sebab ada maintainance server. Balik ofis pegi rumah BIL pulak sebab my MIL datang. Pukul 12 baru balik. Dahla berdua dengan Naufal je. Nasib baik tak jadi ape-apa di malam buta. Huhu...

Hari Ahad tolong BIL kat open house rumah dia. Siap tido sana. Letih macam organize open house rumah sendiri je. Balik rumah dah flat. Hampir-hampir nak MC. Tapi memikirkan dah kerap sangat MC hari Isnin, tak jadi la. Esok la MC! Haha... So sape memerlukan penanggah ke pemunggah bleh contact aku. Kuikuikui....

ps:gambar hari Sabtu je ada.Hari Ahad busy tak dan nak bergambaq.
posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. selagi tak habis syawal.. ramai yg buat open house..dapur rumah pun tak berasap

    ReplyDelete
    Replies
    1. busy ke open house tak dan nak update blog.dah habis open house nak masak pon dah malas.huhu...

      Delete
  2. haha sampai tumbang tu.kepenatan tu.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...