Friday, October 19, 2012

Hansaegee Nature Face Mask

Dalam entry lepas aku ada share pasal Sulfur Blackhead Suction Nose from Hansaegee Nature. Hari Isnin haritu try pulak teatree face mask dia. Serious, macam ada susuk dalam tu (bak kata Fatin Liyana). First time pakai mask yang betul-betul memberi kesan seperti yang diingini. Aku pakai teatree sebab nak rawat jerawat. Dan aku pakai bukan setakat 20 minit. Siap bawak tido ngko! So bangun pagi memang perasaan perasan la yang jerawat dah kecut, pores makin kecil dan kulit pon rase licin je. Bagi aku ni bukan setakat susuk je nih. Siap ada saka kot. Haha... No wonder la retis-retis Korea tu santek-santek belaka. Beauty product from Korea memang bagus la. Tok Ti pon pegi sana buat SimplySiti. Kalau pakai berterusan nih mau orang ingat aku retis K-pop. Kuikuikui....

Jadi disebabkan keinginan mendapatkan kulit lebih tulus dan mulus, hari Selasa terua order lagi. Tak nyempat-nyempat kan? Petang tadi dah sampai lagi barangnye. Dah dapat dua batang pen sedap. Haha...


Kali ni aku beli 3 jenis mask. First yang hijau-teatree untuk rawat jerawat. Second yang oren - vita lightbeam untuk mencerahkan kulit dan last yang kuning - Collagen Impact untuk memuda dan meremajakan kembali aku yang dah nak masuk 3 series ni. Takut beno nak tua kan. Heh!

So kepada yang belum try silalah try kalau nak cantik. Cewahh... Rasakanlah penangan susuk dan saka Hansaegee nih. Ngeee....

6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...