Tuesday, October 2, 2012

Mandi-manda Hujung Minggu

Hari Ahad lepas join my BIL dan mak cik mandi sungei kat kaki genting. Ape tah nama sungei tu. Atas lagi dari Ulu Yam, dekat Batang Kali. Pagi-pagi morning dah sampai sana sebab nak chop port best. Hihi...

Kali ni pegi nak mandi-manda je. Tak de aktiviti bakar-bakar. Air memang sejuk giler. Naufal ketaq sampai terhuyung hayang! Haha... Kesian... Tapi ada hati taknak balik tu.



















Sebab datang awal, pukul 3 dah balik. Sebelum turun singgah Genting kejap. Makcik nak beli asam kat cable car Genting. Bole gitu? Macam kat tanah besar KL takde jual asam lol

Then singgah ladang strawberry. Malas aku nak petik. Bukan makan pon. Tengok udah le.




posted from Bloggeroid

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...