Saturday, October 13, 2012

Penangan Fatin Liyana



Selamat tiba pagi Jumaat. Siap dapat free pen sedap. Huhu... Beli gara-gara terpengaruh dengan review FL. Harapan menggunung nak jadi cantik macam Dr Aten jugak. Ngeee....

Sebab tak pegi berjimba ke Jalan TAR, ambil kesempatan la try Sulfur Blackhead Suction Nose tu time rehat. Tempek dan check in surau untuk meluruskan tulang belakang. Heh!

Agak berkesan la sulfur tu menarik bendasing kat idung jambu aku nih. Malam ni perasaan perasan hidung nampak licin berkilat je (gambar idung takde yer!) Nanti dah try kat AN insyaAllah baru amek gambar. Nampak yakin sikit kalau idung mancung. Cecece... Jadi kepada sesiapa yang mempunyai masalah black/white head yang 'ini seriousss...' sila dapatkan di kedai online yang berjauhan dengan anda. Selamat mencuba peeps!

0 chocolate bar left:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...