Friday, October 5, 2012

Testimoni Jerslin Power Oil

Balik raya haritu terjumpa minyak Jerslin dalam bilik adik. Memang first time tengok minyak tu. Bila tanya adik dia cakap ada orang bagitau dia minyak tu boleh hilangkan lump (betol ke eja ni?) sebab tu dia beli. Dia cakap "hg nak amek la.ketui tu dah tak da". Hilang jugak lump dia tu. Kalau tak kena ulang p Hospital Kangar untuk check up.

Bila Google baru tau banyak kegunaannya. Keboleh percayaan keberkesanannya, wallahualam. Aku pulak guna minyak ni letak kat tumit kakiku yang dah merekah macam orang tua tu (pandai je.padahal orang tua ade je kaki tak merekah). Alhamdulillah nampak la perbezaannya. Nak lebih berkesan sapu sebelum tidur, pastu pakai stokin. Bukti seperti di bawah:




Lagi satu berkesan untuk anak yang sembelit. Mula-mula tak tau jugak. Lepas mandikan Naufal saje-saje je letak kat perut dia. Tak sampai 5 minit dia berak. 2 3 kali jadi camtu. Geramnye la sebab baru pakaikan pampers dah kena basuh lagi. Pastu tanya la adik. Dia cakap memang boleh legakan sembelit. Anak dia 4 hari tak poopoo, lepas sapu je terus poopoo.

Cenggini ha minyaknye:

Tagline dia satu rumah satu Jerslin Oil memang kena la. Sebab macam- macam kegunaan. Disebabkan benda baik harus dikongsi bersama, aku jual terus minyak ni kat kawan-kawan. So sape nak beli boleh pm usyarni[at]gmail[dot]com yer!
posted from Bloggeroid

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...