Thursday, October 25, 2012

Who's My Blog Reader?

I wonder sapa la yang sudi menyumbang trafik ke blog aku ni. Setahu aku yang selalu singgah ada dua tiga orang je. So bila tengok statistik traffic lite ni macam er...emm.. macam ape tah nak cakap? Cecece...Bagi aku yang tak ramai follower ni, ini kira dah ok sangat la compared to dua tahun lepas. Ada jugak sumbangan ke tabung Nuffnang Naufal (macam kata ganda pulak ;p) setiap minggu.

Bagi yang trafik blog korang tinggi tu, sila abaikan entry ini. Please don't compare! Yang sikit dari aku, baru boleh compare (nampak sangat bias-nye di situ kan?). Hukhuk...





Yang aku tau, semua ni adalah jasa baik Incik Google. Tenkiu Google! 

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA peeps!

p/s: ini hanyalah ilustrasi penulis yang ciwi melihat trafik blog beliau dikala bosan tinggal berseorangan di ofis satu hari sebelum hari raya haji. Sebarang bantahan/kecaman/kutukan adalah dilarang sama sekali! Haha....

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...