Tuesday, November 20, 2012

Tasbih Digital


Akhirnya dapat jugak tasbih ni. Dah lama cari tapi tak jumpa. Mungkin sebab tak cari dengan bersungguh-sungguh :p


So masa mak pegi Haji aritu kirim suruh cari. Nasib baik ada. Tapi yang ni lagi kiut dari yang aku bayangkan. Kan macam cincin tu. Kiut kan? Siap kirim beli sampai 20 biji lagi alang-alang dah ada.

p/s:mood mengupdate blog semakin menurun.harap maklum.tuttt....
p/s2: perasan tak shaye dah ada meja baru?hihihi...

4 comments:

  1. comeynyaaa wei..aku rasa ni first time aku tgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pon 1st time tgk yg mcm ni.dok bayang yg mcm crew air asia kira penumpang tu.kuikuikui...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...