Sunday, December 30, 2012

Bio Velocity Sleep Mate

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate -satu lagi produk baru syarikat yang high demand. Kenapa high demand? Sebab dengan tido je InsyaAllah, boleh menambah baik kesihatan kita. Dah nama pon sleep mate kan,memang wajib la jadi teman tido kita ;)

Antara ciri-ciri BV adalah anti-graviti (boleh jadi ubat awet muda nih!), anti dust mite, anti bau dan nipis dan ringan-senang nak bawa ke mana2. Even dalam kereta pon boleh guna. Untuk yang nak drive 4-8 jam tu juz lapikkan je BV kat seat kereta, InsyaAllah takkan rasa sakit pinggang. Orang lain dalam kereta pon boleh rasa kesannya walaupon tak duduk atas BV ni sebab gelombang dia boleh dapat sehingga 3 kaki.



Antara fungsi BV:
1. Meningkatkan metabolism
2. Menggalakkan peredaran darah
3. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
4. Meningkatkan tahap medan tenaga
5. Menstabilkan emosi dan mengurangkan tekanan
6. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
7. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
8.Melegakan kepenatan dan kesakitan
9. Menggalakkan fungsi jantung
10. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Yang menggalakkan fungsi jantung tu memang sangat terasa. Beza sangat baring atas tilam biasa dengan baring atas BV. Tak sampai 3 minit baring atas BV dan boleh rasa jantung berdegup kencang. Memang boleh rasa darah mengalir dalam badan. Badan pon rasa ringan n selesa je.


Budak kecik ni pon kemain selesa lagi tido. Kalau tak time tido ade je mengigau la n kadang-kadang menangis tak tentu pasal malam-malam. Yang ada masalah susah tido memang suka sangat BV ni sebab diorang dapat balik nikmat tido tu.

Selain tu BV juga boleh membantu melegakan sakit kepala, sakit haid, sakit perut, menghilangkan kesakitan otot, melegakan kesakitan gastrik, hilangkan kebas dan melegakan sakit belakang. Seriously memang boleh hilangkan sakit belakang n pinggang. I've tried n feel it. Alhamdulillah bangun pagi je dah hilang sakit pinggang. So kepada yg dah malas nak pegi fisio tu boleh try BV dan rasakan sendiri perbezaannya ;)

0125369925
usyarni@gmail.com

posted from Bloggeroid

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...