Saturday, December 8, 2012

Durian Crepe Katenye

Semua orang sibuk nak ber-durian crepe kan skarang ni. Tengok resepinye macam senang je. Apa lagi, awok pon terus order 3 pack. Haha... Gaya macam buat sendiri je kan? ;p

Aku sendiri takde la fanatik sangat nak cari durian crepe ni. Dah AN mengidam. Cari le jugak. Lagi satu, sebab dah jadi fenomena kan. Kena la try jugak. At least tau nak cerita bila orang tanya n nampak la macam mengikuti perkembangan semasa sket ;)

Mula-mula nak makan macam takut je (wth?) sebab rasa cam muak je kot icing2 tu. Tapi first bite je I was like, ho-em-gee! Sedap giler. Batak kejap sebab terkesima dengan rasanya. Kulitnye nipis je, icing tak manis sangat - just nice n durian pon sedap. What a perfect combination for a durian lover like moie! Pandai Kak Irma ni buat.




Perfect yummeh!

Sesape area KL yang nak order durian crepe ni boleh cekidaout kat blog http://irmadilondon.blogspot.com/. Self pickup area uptown Danau Kota tu je. Berbaloi-baloi uolls! Harus ku repeat order lagi nih!

4 comments:

  1. salam kenal. baru follow u :).

    sedapkan durian crepe!
    nyumnyumm!

    ReplyDelete
  2. mmg sedap durian crepe...berhantu jadinya...nasib baik kwn ofis pandai buat, tak yah cari jauh2, bole order hari2...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btul tu.utk hantu durian lg la berhantu.hihi...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...