Thursday, December 6, 2012

Flu oh Flu

Flu melanda lagi. Dalam masa 2 bulan ni je dah 3 kali kena selsema hingus-kuning-pekat yang ketat hidung-panas mata-berat kepala. Baru nak kebah seminggu dah kena serang lagi. Bezanya selsema batch ni dalam sejarah sebab tak amek MC lagi. Yeyy!! Kalau tak confirm MC sebab berat kepala nak bangun pagi.

Thanks to waist nipper PB kerana menjadi doktor peribadi saya. Ringan je kepala bila balut dengan bengkung ajaib PB masa tido ;p Tidur ala-ala Mask of Zero Zorro gitew. Nak bangun pagi pon senang.

Satu lagi must-have product dalam semua rumah

p/s: Happy 31st birthday to Ayah Naufal! Sape tau mana nak cari durian crepe kat area KL ni? Ada orang mengidam pulak.

6 comments:

  1. Cuaca sekarang tak menentu.. Tu yang ramai asik kena serang dema & selsema jer..

    ReplyDelete
  2. wah..dasyatnya bengkung tu... boleh melegakanm selsema dan demam

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan legakn selsema.kurangkan sakit kepala sebenarnya :)

      Delete
  3. saya dah buat doyan crepe tu..hehehe..mengidam ke

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...