Friday, December 7, 2012

Who Should Wear Premium Beautiful Corset?

Siapa yang sepatutnya pakai Premium Beautiful? Of course lah orang yang nak SIHAT dan CANTIK. Nampak tak yang SIHAT datang dulu sebelum CANTIK? Sebab PB focus 70% on kesihatan and 30% on kecantikan. Ye la. Kalau cantik tapi tak sihat buat apa kan? :p

So, kepada mereka yang termasuk dalam golongan disebutkan di bawah memang should consider to wear PB.

1. Try to conceive - This is what I am doing now. Semoga Allah benarkan. Amenn....
2. Yang ada Cyst/fibroid
3. Masalah keputihan
4. Slip disc
5. Ada lump
6. Cancer
7. Gastric
8. Buasir
9. Peranakan tinggi/rendah
10. Nak KURUS
11. Dalam pantang - boleh say goodbye to traditional bengkung
and etc

And yang paling penting, siapa nak KAWEN memang sesuai sangat pakai PB uolls! Yang badan takde shape tu, lepas pakai terus jadi shape macam Cik Ta tau! Meletopss gitu di hari persandinganmu. Menangis air mata darah ex-ex BF korang. Tambah-tambah musim orang kawen ni skarang ni. PB laku macam goreng pisang panas.

no wonder la badan Cik Ta ni lain macam.pakai PB rupanya :D


For free trial & free consultation
0125369925
usyarni@gmail.com

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...