Sunday, January 27, 2013

I Got Pregnent After 3 Month of Wearing PB!



Alhamdulillah...Syukur kepada Allah, after 2 years of waiting akhirnya Naufal akan beradik. Semoga selamat semuanya. Please pray for me peeps!

Memang tak sangka boleh pregnen sebab me jenis yang susah lekat. Masa Naufal dulu pon 2 tahun jugak baru dapat. And me memang takde rancang-rancang punya. Huhu...Lepas gugur setahun lepas ni baru pregnen balik. And Alhamdulillah, lepas 3 bulan pakai premium beautiful secara konsisten Allah bagi rezeki lagi.

Dah selalu dengar dan baca testimoni yang PB memang boleh membantu dalam kesuburan. Sebab tu tahun lepas nekad nak pakai jugak walaupon tau harganya. Lepas pakai memang dapat rasa kehebatannya. Ruginya dulu berkira-kira nak beli. Dah pakai memang puas hati sangat-sangat sebab its value your money! Sangat berbaloi-baloi uolls. Memang kena jadi pakaian wajib ada in all woman's wardrobe!

Untuk yang susah nak pregnen memang I highly recommended pakai PB. Tambah-tambah dah ada testimoni dari diri sendiri ni ;) Memang PB berkesan merawat masalah dalaman wanita secara mudah dan selamat. Just pakai je secara konsisten. Takde pon bahan kimia masuk dalam badan kita kan? Tak ke mudah dan selamat ;)

First month pakai PB period keluar banyak sangat. Sampai kat ofis pon kena tukar pad. And me yang priod tak tetap ni, second month memang period on the date.

In Sha Allah, kalau kita berusaha Allah pasti bagi ganjaran. Besar tu usaha kita laburkan duit untuk kesihatan diri sendiri. Yang penting jangan berhenti berdoa, usaha, istiqamah dan tawakal. Me memang pegang D.U.I.T. tu ;p


So kepada yang nak try Premium Beautiful do not hesitate to contact me for free trial. Special price* untuk 2 orang pertama sahaja.

Call/SMS/Whatsapp
0125369925
usyarni@gmail.com

*TnC apply
posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. Alhamdulillah. Tahniah ya.. mahal tu yg berkira2 ;) kalau dah baik untuk kesihatan apa salahnya melabur. Dulu pernah nak beli tapi tak jd. Teringin nak pregnant juga. Insyaallah jika ada rezekinya nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak pregnant memang highly recommended beli rose.dah pakai memang tak rasa mahal sebab berbaloi-baloi :)

      Delete
  2. hani dah pakai PB 2 bulan dah. First month quite worry because gatal2 seluruh badan n terpaksa jumpa doc biler gatal melarat2. but one my fren said that your toxin keluar ikut skin that's y gatal. Second month i feel really comfortable wearing it. memang berbaloi n feel quite healthy now

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah,awal2 pakai tu healing crisis.kadang2 ada org rasa pening la,loya la.tp kejap je.lepas tu ok.
      berbaloi kan beli?

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...