Friday, January 25, 2013

I'm Back :)

Isnin lepas terpaksa amek EL (awal-awal tahun dah melayang 4 hari cuti :( ) sebab my MIL tiba-tiba kena stroke. Sebelum ni memang dia takde darah tinggi pon. Dia pulak memang jenis cergas buat kerja dan tak reti duduk diam even umur dah lebih 60 tahun. Beza sungguh la fitness dia dengan aku yang masih muda remaja nih. Huhu...

Sampai je Hospital Kuala Kangsar tengok mak elok je duduk bersila atas katil sambil dok bersembang bergelak dengan orang yang datang melawat. Tangan pon dah boleh angkat. Doc cakap nasib baik cepat bawak pegi hospital. Kebetulan adik ipar ada kat kampung. Kalau tak, tak tau la macam mana. Alhamdulillah semuanya OK.

Semoga kita semua juga dikurniakan kesihatan yang baik. Aminn...



Nak sihat dan cantik dengan Premium Beautiful, feel free to contact me for FREE TRIAL

Call/SMS/Whatsapp
0125369925
usyarni@gmail.com

0 chocolate bar left:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...