Sunday, February 3, 2013

Makan Time: Seafood At Kuala Selangor

Baru boleh update blog. Kena tunggu Naufal tido dulu. Kalau tak, memang budak kecik tu pantang je tengok orang pegang HP. Dia pon nak jugak. Sabo je lah!


Petang tadi pecut ke Kuala Selangor to deliver PB to my cousin. Walaupon kurus nak jugak pakai korset sebab nak sihat. Memang PB is designed 70% untuk kesihatan, 30% kecantikan. So that in total you will get 100% confidence ;)


Cantik kan orangnye? Kalau dari anak dara dah mula jaga badan, In Sya Allah dah kawen lagi senang nak maintain uolls!


Alang-alang dah sampai kuala, apa lagi. Amek peluang makan seafood lah. Lupa pulak apa nama tempatnye. **Updated. It's a Chinese restaurant called River View Restaurant. Located at Pasir Penambang**

 Disebabkan tukang makan hanya 2+1 ini jelah yang di order.


Siakap stim sweet sour. Sangat sedap woo... Lain rasanya dari yang slalu dok makan.


Chili prawn. Separuh habis di baham si Naufal. Huhu...



Tofu claypot. Me kureng sikit makan tofu jepun ni. But my cousin cakap sedap.



And yang tak diambil gambarnya ialah kailan ikan masin. Kat mana2 pon ada kan. Walaupon ko femes tapi tak camera tak suke amek gambar ko. Kesian ko kailan. Haha...



Gambar yg diambil oleh Naufal. Syabas bete! Kecik-kecik dah praktis jadik photographer.



Nasib baik ada Naufal. Boleh ajak teman pegi ber-biznes ;)



Naufal n Cik Long. Sibuk dgn M&M dia. Tq cik long. Lain kali Naufal pegi lagi.



Kepada yang nak try PB boleh contact me via SMS/Whatsapp @0125369925

6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...