Wednesday, September 17, 2014

Rindunya Nak Berblog

Sesungguhnya saya rindu untuk blogging tapi apakan daya masa amat mencemburui saya *sob..sob*

Harini my lil Ayra Az-Zahra dah setahun. Cepatnya masa berlalu >.<

Hepi birthday Ayra!

Tak sempat nak buat apa-apa untuk Ayra. Dok fokus ke birthday abang bulan depan. Buat goodie bag bagi kat budak-budak blok ajelah nampaknya.

BS hantar gambar Ayra kena buli katanye
 



Ni pulak gambar farewell boss kesayangan kat Hotel Grand Seasons hari Khamis lepas. Start 11 Ogos 2014 boss dah naik pangkat dan dapat posting kat INTAN. Dah takde la boss yang rajin belanja satff. Takde la fridge magnet oversea setiap tahun. Dan anak2 pon dah tak dapat la duit raya dari boss. Setiap tahun memang boss orang first yang bagi duit raya. Murah rezeki dia sebab selalu belanja orang. Farewell lunch ni pon ada vendor yang join tapi boss yang bayarkan. Dia cakap takpe la orang datang meraikan kita.

 

 Sedih jugak boss dah takde ni sebab belum tau boss yang nak mai nanti macam mana. Walaupon boss ni garang tapi marahnye kejap je. Pastu OK je dok melawak, join minum kopi time ngantuk petang-petang. Huhu...

2 comments:

  1. Hepi belated bufday Ayra Az-zahra.... untie lambat wish hihi sory :) semoga membesar dengan sihat ye ayra jadi anak solehah...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...